Професионализъм и опит в продажбите и маркетирането на фармацевтични продукти

Ние сме Ведра Интернешънъл – съчетаваме години опит на фармацевтичния пазар в България с иновативни подходи, за да гарантираме, че пациентите получават най-добрите продукти за своето здраве.

Основателите и служителите на Ведра Интернешънъл са опитни професионалисти, които в последните години са осигурили водещи позиции в България за всички марки на производители като Engelhard Arzneimittel, Merz, Pohl Boskamp, Klosterfrau и много други.

Визията ни е да доставяме на българските пациенти модерни, ефикасни и висококачествени продукти и услуги от водещи международни фармацевтични производители, с които да се превърнат в окончателно здрави хора!

Мисията ни е да градим печеливши и стабилни дългосрочни партньорства с фармацевтични производители, лекари, фармацевти и пациенти, да бъдем техния предпочитан и надежден партньор и да растем заедно, предлагайки им нашите знания, опит и експертност от фармацевтичния пазар в България!

Ведра избра за Вас formoline L112 – висококачествен и ефикасен продукт за отслабване, който е водещ на немския пазар от 13 години и печели наградата за „Продукт за отслабване на годината“ в Германия през 2013 г. formoline L112 е специално подбран и представен от Ведра Интернешънъл на българския пазар, тъй като предоставя високоефективна програма за отслабване, която ще Ви помогне да контролирате вашето тегло лесно и здравословно чрез активен режим, вкусна и балансирана на мазнини диета и без да се наблюдава „йо-йо“ ефект.

Сертмедика е международна компания, която има основни компетенции в разработването и маркетинга на висококачествени стандартни медицински изделия в Европа и по света. Като производител с богат опит, Сертмедика е стратегически разположена на три локации в района на Франкфурт на Майн, Германия, разчитайки на дистрибуторска мрежа в повече от 30 страни.

Сертмедика акцентира върху иновациите, разработването на ефективни продукти и създаването на нови маркетингови стратегии като предпоставка за постигане и надскачане на нарастващите изисквания на пациентите. Ключът за успеха на компанията и нейните продукти е високотехнологичния научен и медицински отдел, както и интердисциплинарния екип от научни, медицински и маркетингови експерти, които заедно формулират ефикасни продукти за различни заболявания, предпочитани от пациентите. Силните корпоративни ценности на Сертмедика – поддържането на високи стандарти за качество, непрекъснатите иновации и ангажираността на служителите, стоят в основата на нейната лидерска позиция, особено в сегмента на диетите и отслабването с продукта formoline L112.

BACK