Професионализъм и опит в продажбите и маркетирането на фармацевтични продукти

Ние сме Ведра Интернешънъл – съчетаваме години опит на фармацевтичния пазар в България с иновативни подходи, за да гарантираме, че пациентите получават най-добрите продукти за своето здраве.

Основателите и служителите на Ведра Интернешънъл са опитни професионалисти, които в последните години са осигурили водещи позиции в България за всички марки на производители като Engelhard Arzneimittel, Merz, Pohl Boskamp, Klosterfrau и много други.

Визията ни е да доставяме на българските пациенти модерни, ефикасни и висококачествени продукти и услуги от водещи международни фармацевтични производители, с които да се превърнат в окончателно здрави хора!

Мисията ни е да градим печеливши и стабилни дългосрочни партньорства с фармацевтични производители, лекари, фармацевти и пациенти, да бъдем техния предпочитан и надежден партньор и да растем заедно, предлагайки им нашите знания, опит и експертност от фармацевтичния пазар в България!

Ведра избра за Вас formoline L112 – висококачествен и ефикасен продукт за отслабване, който е водещ на немския пазар от 13 години и печели наградата за „Продукт за отслабване на годината“ в Германия през 2013 г. formoline L112 е специално подбран и представен от Ведра Интернешънъл на българския пазар, тъй като предоставя високоефективна програма за отслабване, която ще Ви помогне да контролирате вашето тегло лесно и здравословно чрез активен режим, вкусна и балансирана на мазнини диета и без да се наблюдава „йо-йо“ ефект.

Сертмедика е международна компания, която има основни компетенции в разработването и маркетинга на висококачествени стандартни медицински изделия в Европа и по света. Като производител с богат опит, Сертмедика е стратегически разположена на три локации в района на Франкфурт на Майн, Германия, разчитайки на дистрибуторска мрежа в повече от 30 страни.

Сертмедика акцентира върху иновациите, разработването на ефективни продукти и създаването на нови маркетингови стратегии като предпоставка за постигане и надскачане на нарастващите изисквания на пациентите. Ключът за успеха на компанията и нейните продукти е високотехнологичния научен и медицински отдел, както и интердисциплинарния екип от научни, медицински и маркетингови експерти, които заедно формулират ефикасни продукти за различни заболявания, предпочитани от пациентите. Силните корпоративни ценности на Сертмедика – поддържането на високи стандарти за качество, непрекъснатите иновации и ангажираността на служителите, стоят в основата на нейната лидерска позиция, особено в сегмента на диетите и отслабването с продукта formoline L112.

BACK

Welcome!

This is popup preview that you can fill with any content you want.

The plugin include some shortcodes, you can read more about them at the bottom of this page. The main 3 sections to configure the popup are:

Appearance: Where you edit the look and feel of the popup.
Display Rules: Here you choose on which page to display the popup (Set to all by default)
Display options: Some important settings about the plugin, being the more important trigger action.