Какво е formoline?

formoline L112 e продукт за отслабване с траен ефект. Представлява липиден адсорбент за подпомагане на

  • намаляване на наднорменото тегло
  • контрола на телесното тегло след отслабване
  • намаляване на абсорбцията на холестерола, приет с храната.

Основната съставка в продукта formoline L112 е баластното вещество полиглюкозамин (L112). Той е от естествен произход и може да се свързва с големи количества мазнини, приемани по време на хранене. Поради високия си липид свързващ капацитет, той редуцира усвояването на мазнини директно от чревния тракт. Основната съставка на formoline L112 не се усвоява от организма и така се изхвърля по естествен път заедно със свързаните с нея мазнини. Освен това, несмилаемите и набъбнали баластни вещества в formoline L112 предизвикват леко усещане за ситост.

formoline L112 повлиява преди всичко наднорменото тегло, дължащо се на прием на богата на мазнини храна като тлъсто месо, колбаси, масло, сирене, чипс, ядки, сладкиши или сладолед. Други хранителни вещества, като например захари, въглехидрати, протеини или алкохол, няма да се свържат от formoline L112. Тези калории би трябвало да бъдат намалени, тъй като в противен случай са напълно достъпни за усвояване от организма.

Ефективността на formoline L112 като продукт за отслабване е строго тествана в процеса на неговото сертифициране като медицинско изделие от клас 3.

Препоръчителен прием на formoline L112

За намаляване на телесното тегло: 2 пъти дневно по 2 таблетки

Приемете formoline L112 по време на двете най-богати на мазнини хранения. За оптимален ефект приемайте към края на храненето. Не трябва да дъвчете таблетката, а да я приемете с нискокалорична напитка (поне 250 ml), за да осигурите достигането й до стомаха.

За дългосрочен контрол на телесното тегло: 2 пъти дневно по 1 таблетка по време на двете най-богати на мазнини хранения. За оптимален ефект приемайте към края на храненето, като не трябва да дъвчете таблетката, а да я приемете с нискокалорична напитка (поне 250 ml), за да осигурите достигането й до стомаха.

formoline L112 може да се приема за дълъг период от време.

Допълнителни препоръки при приемането на formoline L112:

За подпомагане редуцирането и контрола на телесното тегло с formoline L112 се препоръчва балансирано хранене с прием на мазнини и калории (60 – 80 g мазнини дневно), както и физическа активност.

Тъй като човешкото тяло се нуждае от мастноразтворими витамини (като витамини A, D, E и K), както и от есенциални мастни киселини, препоръчително е да приемате formoline L112 само по време на 2 от трите основни хранения за деня. Поне едно хранене дневно трябва да съдържа пълноценни масла и мазнини, които да осигурят споменатите витамини и мастни киселини. Допълнителният прием на мултивитаминен комплекс може да допълни нуждите от витамини на вашето тяло.

Препоръчва се пиенето на течности от минимум 2 – 3 литра дневно, когато приемате formoline L112.

Можете да прочетете инструкцията за употреба на този продукт за отслабване тук.

Стратегията formoline L112 - продукт за отслабване с траен ефект

Стратегията formoline L112 за здравословно отслабване

Отслабвайте здравословно като допълните своята балансирана диета и програма за физически упражнения с прием на formoline L112. Приемайте по 2 таблетки formoline L112 два пъти дневно с голяма чаша вода, заедно с две от основните Ви хранения, които имат най-високо съдържание на мазнини. По този начин ще спомогнете за по-ефективното си отслабване.

Отслабване с вкус

Високоефективният продукт за отслабване formoline L112 Ви помага да отслабнете без да е нужно да се лишите от мазнините като носител на богат вкус. За оптимална загуба на тегло, ние Ви препоръчваме да намалите дневния прием на мазнини до не повече от 60-80g и да обръщате особено внимание на качеството на мазнините, които консумирате, по отношение на набавянето на полезни омега-3 мастни киселини и т.н.

Малки цели – голям ефект

Дефинирайте постижими цели, тъй като бързото отслабване напряга организма и не е здравословно. Редовната физическа активност също е много важна за ефективната загуба на тегло и гарантира дългосрочен успех и успешна поддръжка на резултатите.

Ако се очаква да направите драстични промени в диетата и теглото си в дългосрочен план, препоръчително е предварително да се консултирате с Вашия лекар.

Поддържане на желаното тегло

Дори и след като сте достигнали целта си, Вие трябва да продължите да следите вашия прием на калории и физическа активност. Така formoline L112 ще има оптимален ефект и ще можете да поддържате лесно и здравословно желаното тегло.

BACK

Welcome!

This is popup preview that you can fill with any content you want.

The plugin include some shortcodes, you can read more about them at the bottom of this page. The main 3 sections to configure the popup are:

Appearance: Where you edit the look and feel of the popup.
Display Rules: Here you choose on which page to display the popup (Set to all by default)
Display options: Some important settings about the plugin, being the more important trigger action.