ОТСЛАБНЕТЕ ЗДРАВОСЛОВНО С ВКУСНО И БАЛАНСИРАНО НА МАЗНИНИ МЕНЮ

Красивата и хармонична фигура е постижима с непрестанна грижа и ангажираност през цялата година, а не с радикални мерки само и единствено през лятото. Всеки от нас живее в съвършено тяло, което може да бъде пробудено с ефективна подкрепа, каквато е добавката за отслабване Формолайн L112. Продуктът е добър пример за здравословно отслабване с наслада. Принципът на действие на добавката е, че привлича като магнит хранителните мазнини в стомаха и червата и предотвратява оползотворяването им. Тайната на действието се съдържа в активната съставка полиглюкозамин L112, извлечено от черупките на ракообразни, което е с много висок потенциал на свързване на мазнини. Натуралните таблетки действат в три направления: подпомагат трайно редуцирането на наднорменото тегло, предотвратяват абсорбцията на лошия холестерол, приеман с храната и контролират телесното тегло след отслабване. За резултатно и трайно намаляване на телесното тегло се препоръчват 2 таблетки 2 пъти дневно по време на двете най-богати на мазнини хранения. Може да се приема както в подкрепа на различни хранителни режими, така и за поддържане на постигнатите резултати. Подходящ е и за еднократен прием в непредвидени моментни изкушения от богати на мазнини ястия. Подходящ е и за диабетно болни, тъй като в състава му няма усвоими въглехидрати, глутен и холестерол.

С ФОРМОЛАЙН L112 ОТСЛАБВАТЕ ЗДРАВОСЛОВНО, КАТО БЛОКИРАТЕ МАЗНИНИТЕ В ХРАНАТА

Натуралните таблетки предотвратяват абсорбцията на лошия холестерол

Отслабването е сред най-често срещаните планове за всяко лято. Дълго практикуваният начин на хранене обаче, не може да се трансформира изведнъж. Затова и драстичните промени отключват дискомфорт и стрес в тялото, които в моменти на слабост и разочарование водят до отказ от каузата. Експертите по отслабването са категорични, че с един реалистичен план за вталяване, при който успехът не се определя от късмета, можете да постигнете чудесни резултати.

Разработеният от немските учени продукт Формолайн L112 е добър пример за това как можете да редуцирате теглото си здравословно и с наслада, без да е нужно да променяте драстично навиците си на хранене. С неговата подкрепа може бъде предотвратен и обичайния йо-йо ефект. Тайната на действието му се съдържа в активната съставка полиглюкозамин L112. Веществото е извлечено от черупките на ракообразни и е с много висок потенциал на свързване с мазнините, които улавя като магнит още в стомашно-чревния тракт и възпрепятства усвояването им. Натуралните таблетки действат в три направления: подпомагат трайно редуцирането на наднорменото тегло, предотвратяват абсорбцията на лошия холестерол, приеман с храната, и контролират килограмите след отслабване. За резултатно и трайно намаляване на телесното тегло се препоръчват 2 таблетки 2 пъти дневно по време на двете най-богати на мазнини хранения. Формолайн L112 може да се приема както в подкрепа на различни хранителни режими, така и за поддържане на резултата от отслабването. Подходящ е при диабетно болни, тъй като в състава му няма усвоими въглехидрати, глутен и холестерол.

Лични истории

 

Mоделът Христина Тушева разчита на формолайн L112 в моменти на диетични грешки

Атрактивната блогърка поддържа съвършена фигура като блокира мазнините в храната си

Популярният модел от малкия екран, стилист, артист и блогър Христина Тушева изглежда безупречно, но атлетичният й силует не е по рождение, а резултат от усърдни тренировки и безмилостен режим на хранене. Хриси е бивш състезател по бокс (двукратен вицешампион от Държавното първенство на България бокс, в кат. 48 кг) и запален фридайвър. Има най-дълбоководното за България женско постижение по фридайвинг от 39 м с плавник. Ако срещнете Хриси на улицата едва ли би ви хрумнало, че това хармонично, съвършено моделирано тяло, в миналото е тежало 72 кг. След дълга и изтощителна битка с килограмите и стриктна хранителна програма, Хриси днес е в перфектна форма.

„Битката е преди всичко със самия теб, постоянна, ежедневна и безкомпромисна. Тренирам всеки ден, напоследък тичам сутрин, а следобед правя Fit&Breath. Това е моя собствена иновативна програма за горене на мазнини, която разработих като комбинация между аеробни, силови и дихателни упражнения. Дишането е такова, каквото правят гмуркачите, и изключително добре работи за перисталтиката.

Освен спорт грижата за перфектната фигура включва и повече внимание към храната. Въпреки че спазвам нисковъглехидратен режим на хранене и не се страхувам от мазнините, по-големи количества, дори и от полезните мазнини, могат да доведат до покачване на килограмите. Обичам да си похапвам повече ядки, какаови зърна, черен шоколад, авокадо и други по-мазни и вкусни храни. Колкото и да съм стриктна в храненето, в дадени моменти се случва да похапна повече отколкото на тялото му е нужно, което в калории е много над тези, които изгарям ежеднвено. В такива случаи разчитам на натуралните таблетки Формолайн L112. С тях се чувствам спокойна за моето телесно тегло и поддържам килограмите си здравословно. Моя приятелка ми разказа как действа продукта и веднага ме спечели факта, че улавя мазнините в храната, без да им позволява да се усвояват. Точно от това имам нужда. Приемам продукта повече от месец и го препоръчах на всички приятели, с които тренираме заедно.“

Тайната на действието на Формолайн L112 се крие в активната съставка полиглюкозамин L112. Веществото е извлечено от черупките на ракообразни и е с много висок потенциал на свързване с мазнините. Натуралните таблетки действат в три направления: подпомагат трайно редуцирането на наднорменото тегло, предотвратяват абсорбцията на лошия холестерол, приеман с храната и контролират килограмите след отслабване. За резултатно и трайно намаляване на телесното тегло се препоръчват 2 таблетки 2 пъти дневно по време на двете най-богати на мазнини хранения. Формолайн L112 може да се приема както в подкрепа на различни хранителни режими, така и за поддържане на резултата от отслабването. Препоръчва се за еднократен прием в непредвидени моментни изкушения, особено по време на празници. Подходящ е при диабетно болни, тъй като в състава му няма усвоими въглехидрати, глутен и холестерол. Освен това е с естествен произход и с доказано действие, базирано на дългогодишни клинични проучвания. Лидер е на немския пазар от 13 години и носител на наградата „Продукт за отслабване на годината“ за 2013 год. в Германия.

С Формолайн L112 се можете да наслаждавате на храната и едновременно да отслабвате.

 

Ето какво споделя за добавката 26-годишната Евгения Лазарова от София, която отслабна с 5 кг. благодарение на Формолайн L112

Като банков служител заради работата в офис винаги съм се опитвала да спортувам по два-три пъти седмично. В момента съм в отпуск по майчинство, за да се грижа за моето малко момиченце. По време на бременността спрях да ходя на фитнес. Ограничавах храненето, не съм се отпускала, но качих 24 килограма. Родих със секцио и не можех веднага да съм активна, защото възстановителният период продължи по-дълго. Започнах с упражненията 7 месеца след раждането. Приблизително тогава разбрах за Формолайн L112, взимах по 2 хапчета по два пъти на ден. Започнах да отслабвам още след първия месец. Обичам да хапвам сладкиши и не съм се лишавала. Продължих да пия добавката около 4 месеца, като през това време увеличих приема на вода по 2,5 л на ден. За този период успях да сваля 5 кг, които задържах. Чувствам се много добре с новите си килограми, даже успях да си вляза в любимите си стари дънки. Вече се харесвам и с по-къси поли и рокли. Ще разчитам на добавката покрай празниците, когато обикновено се прекалява с храната, като планирам да продължа с приема и през новата година“.

 

Неви Крумова е собственик на салон за красота в столицата, фризьор по професия. Покрай непрестанните ангажименти в работата няма възможност да спортува. А хранителните режими и диетите внасят допълнително напрежение в иначе стресовото й ежедневие. С времето натрупва килограми, но с подкрепата на Формолайн L112 успява да редуцира теглото си с 6 кг.

„Обичам сладостите на живота и не съм човек на диетите. Дори и да съм опитвала да спазвам някакви режими, е било за много кратко време. Ограниченията ме изнервят. Не мога да се откажа от сладкото, както и от по-мазната храна, защото е по-вкусна. Тъй като в салона е доста натоварено, не пропускам ден, в който да се възнаградя с вкусно парче торта или шоколад. А предвид, че по цял ден съм заета и нямам възможност да се движа много – понатрупах килограми. Сестра ми сподели за натурален продукт за отслабване, който е номер едно в Германия и аз реших да опитам.

Започнах да приемам Формолайн L112 в началото на миналата година. Продуктът ми допадна, защото е натурален и не беше необходимо да променям начина си на хранене драстично. Оставих си възможността да хапвам по-мазни ястия. Въпреки че не намалих приема на калории, успях да сваля за три месеца 6 кг, които след това да задържа. Продуктът ме направи по-дисциплинирана по отношение на пиенето на вода, тъй като се приема с повече течности. Сега мога да кажа, че изпивам по 2 л на ден. Винаги имам по един блистер в чантата. Приемам го при по-обилни хранения, в периоди, когато организмът ми има нужда от много калории и ми сe хапва повече.“

 

Може да откриете продукта свободно в аптеките!

Повече информация за продукта ще намерите тук!

BACK

Welcome!

This is popup preview that you can fill with any content you want.

The plugin include some shortcodes, you can read more about them at the bottom of this page. The main 3 sections to configure the popup are:

Appearance: Where you edit the look and feel of the popup.
Display Rules: Here you choose on which page to display the popup (Set to all by default)
Display options: Some important settings about the plugin, being the more important trigger action.