Всяко здравословно отслабване изисква преди всичко дългосрочно регулиране на хранителните навици и начин на живот в зависимост от енергийните нужди на нашия организъм. Промяната на установените хранителни навици изисква воля, особено в началото.

С formoline L112 не трябва да ограничавате съдържанието на мазнини толкова драстично, както се препоръчва при повечето диети. При отслабването с formoline L112 се препоръчва дневният прием на мазнини да бъде в рамките на 60-80 грама.

formoline L112 е продукт, който свързва мазнините и повлиява основно наднорменото тегло, което е причинено от хранене с богати на мазнини храни, като напр. мазно месо, салами, сирене и кашкавал, както и сладкиши. Калориите от съдържащите захар храни и от алкохола не свързват от formoline L112. Консумацията на тези (често скрити) калории трябва да бъде намалена.

Култивиране на здравословни хранителни навици и по-голяма физическа активност

За успешното намаляване на телесното тегло е необходимо да редуцирате приема на калории, като едновременно с това включите повече движение. Препоръчително е да приемате 500-800 калории по-малко чрез корекция на хранителните си навици, като едновременно с това се движите повече. Когато намалите приема на калории и увеличите разхода им чрез физическа активност, Вие ще можете да постигнете отрицателен енергиен баланс. Вследствие на това, тялото започва разграждането на резервите от мазнини и намаляването на теглото.

Не се препоръчва да приемате по-малко от 1400 kcal на ден, тъй като в този случай е възможно да настъпят фази на „вълчи глад“, които са трудно преодолими и биха повлияли негативно на мотивацията Ви да спазвате режима на здравословно отслабване.

Имайте търпение и помнете!

Наднорменото тегло не се натрупва от днес за утре и съответно отслабването също не може да бъде толкова бързо. За да отслабнете с 1 kg трябва да „спестите“ около 7 000 калории.

Бързото отслабване може да натовари организма и съединителната тъкан, тъй като в повечето случаи намаляването на теглото се дължи на загуба на течности. Ето защо желаното здравословно отслабване трябва да се случва бавно.

Ако спазвате диета, при която намалите приема на калории на ден с 500 kcal, в рамките на около 2 седмици може да разградите най-много 1 килограм телесни мазнини.

За да се ориентирате правилно при съставяне на вашия хранителен план, ползвайте обозначенията за хранителна стойност, които посочват съдържанието на калории и мазнини върху повечето хранителни стоки.

Един съвет: премерете точното количество на всички съставки по време на приготвянето. Това ще Ви помогне да развиете усет за обема на здравословните порции и количества.

Релаксирайте!

От особена важност за вашето здраве и спокойствие на духа е осъзнатото справяне със стреса и пълноценното удоволствие от релаксирането – също толкова важни като здравословното хранене и редовното движение. Наред с приема на formoline L112, Вие трябва да изградите и нови полезни навици за хранене, активност, поставяне на постижими цели и определянето на малки награди за постигането им.

BACK

Welcome!

This is popup preview that you can fill with any content you want.

The plugin include some shortcodes, you can read more about them at the bottom of this page. The main 3 sections to configure the popup are:

Appearance: Where you edit the look and feel of the popup.
Display Rules: Here you choose on which page to display the popup (Set to all by default)
Display options: Some important settings about the plugin, being the more important trigger action.